קרקר כוסמין וזעתר
קרקר כוסמין וזעתר
רכיבים:
175 גרם קמח כוסמין מלא
1 כפית שטוחה מלח הימלאיה
2 כפיות גדושות של זעתר
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מים רותחים
אופן הכנה:
מתחילים בחימום התנור ל 180 מעלות ובזמן זה מכינים:
מערבבים הכל יחד ולשים ביד לבצק אחיד, נעים ורך.
מרדדים על נייר אפייה שיהיה דק דק.
חותכים לריבועים עם גלגלת פיצה או סכין.
מכניסים לתנור ל 10-15 דקות עד שהקרקרים יבשים ופריכים.
*את הזעתר אפשר להחליף בשומשום/ קצח (כמות קטנה יותר מאחר שלקצח יש טעם דומיננטי)/ אבקת ספירולינה, או כל תבלין אחר לפי טעמכם האישי.
איך נתייחס:
מכמות זו יוצאות 15 מנות פחמימה.
