כניסה
למנויות
צרו קשר

קרקר כוסמין וזעתר

קרקר כוסמין וזעתר

רכיבים:

 175 גרם קמח כוסמין מלא

1 כפית שטוחה מלח הימלאיה

2 כפיות גדושות של זעתר

¼  כוס שמן זית

¼  כוס מים רותחים

אופן הכנה:

מתחילים בחימום התנור ל 180 מעלות ובזמן זה מכינים:

מערבבים הכל יחד ולשים ביד לבצק אחיד, נעים ורך.

מרדדים על נייר אפייה שיהיה דק דק.

חותכים לריבועים עם גלגלת פיצה או סכין.

מכניסים לתנור ל 10-15 דקות עד שהקרקרים יבשים ופריכים.

*את הזעתר אפשר להחליף בשומשום/ קצח (כמות קטנה יותר מאחר שלקצח יש טעם דומיננטי)/ אבקת ספירולינה, או כל תבלין אחר לפי טעמכם האישי.

איך נתייחס:
מכמות זו יוצאות 15 מנות פחמימה.
להאמין. לפעול. להגשים.